roger sanchez - another chance


if i had another chance tonight
i'd try to tell you that the things
we had were right

jag vet att låten är gammaaaaal, men jag älskar den verkligen, & jag har då blivit beroende utav den igen.. <3

you way to young too fall apart

min dator har fortfarande inte växt upp så det går fortfarande inte lägga in bilder, jag får DAMP, okej? mh, bra..
men iaf, åkte ner till stan med kvart över tolv bussen, och vi började jobba vid tio över ett ungefär och det gick ju som det gick hehehhehehehehhehe.. gick även lite på stan efteråt, blev en body från gina, sen underkläder från lindex för dom hade trosor för typ, ta 3 betala för 2, fick även med mig FEM nagellack hem.. hehe, blev espresso house med bea, hennes mamma och hennes lillasyster savannah.. och jag är sur för att det inte går lägga in bilderrrrrrr.. så det jag har köpt får ni helt enkelt inte se, jo kanske när min dator slutat leka barnrumpa.. ska strax hem till pappa & ringa farmor angående skåneresan.. fast först ska jag byta om & vet ni hur jävla varmt det är i svarta jeans och en långärmad skjorta?!?!?!?! fy fan..
aja, jag ska dra mig, sja bjuda på dagens låt i nästa inlägg sen får ni ta hand om eeeeer.


jag får allvarliga problem på min dator

som sagt, jag får allvarliga problem på min dator, så jävla mycket psykbryt på den, eller mitt nät? oavsett vad, det fungerar verkligen inte att ladda upp bilder, inte på bloggen, inte på bdb, inte på fb, inte nånstans! gaaaaaah, jag får verkligen dampet på min dator.. fitt plåtburk säger jaaaaaaaag!
btw, biljetter till eclipse är köptaaaaaaaa!!!


let the beat rock

jag måste fixa mig snart.. blev inte att vi började jobba idag utan vi börjar imorgon istället.. hehe, men daniel ringde typ tjugo över tolv till bea & båda dhe precis vaknat, vi skulle hinna ta oss till sjukhus området på 40 minuter? haha, jo men visst, inte en chans.. ska iaf fixa mig snart, sen så går jag till affären, sen åker jag in till stan för att träffa bea, sen går vi mot bion när vi ska köpa ut våra eclipse biljetter som vi ska kolla på fredag med nellie & malin!!!! fatta vad kul, fast först blir det twilight & new moon hemma hos nån, vet ej vem, sen blir det eclipse vid hlav tio tror jag det vaaaaaar, azum!
ska slänga upp lite bilder från tinnis sen får ni ha det så braa, jao!


& nir får bara en bild, för det dampar sönder.. nu måste jag fixa, annars får jag damp på mig självvvvv

bilderna

okej, bilderna får ni senare.. för blogg.seeeee är så jävla cp så det inte går & lägga in bilder -.-'

give me a sign, if you love your life

tinnis, glass, mat, och jag har bjudit min syrra på allt det där, jag måste nog vara världensbästa storasyter! för vem brukar bjuda på sin lillasyster på sånt där? okej, nu sa jag ju att hon kunde se det som en försenad födelsedags present, men ändå? ibland är hon inte så tokig trots allt! måste nu kolla på två filmer tills imorgon, boiler room & thank you for smoking, någon som sett dom? lite synd att dom inte finns på voddler.. eller jo, thanky you for smoking finns, men den kostar typ 19 kr att hyra.. så får kolla på surfthechannel.com helt enkelt.. imorgon är det att träffas klockan 10.00 så blir att gå upp tidigt imorgon, jag ska fixa på mitt manus också, sen på tisdag ska vi börja säljaaaaa, lite panik om man säger så.. MEN DET SKA GÅ BRA, för om man tänker positivt så lyckas man bättre, vilket innebär, PENGAR! för om man inte säljer nåt = inga pengar.. tänk positivt sophia, tänk positivt! och vet ni vad jag har kommit på för jobb tills nästa sommar? grönan eller liseberg! liksom, hur kul är inte det? låter helt azuum :D, och den 6e är det sthlm och grönan, sen den 16e är det varamoooon, 798 pers som anmält sig ska komma, det kmr bli draaaaaag ju! och den 26e är det skåne som gäller för min del :D
fy satan vad det är mycket 6e sov.. men antar att det är ett bra nummer? ;)
OCH JAG HATAR VÅRAN FUCKING SUGTRAFIK HÄR I LINKÖPING, SÅ JÄVLA SÄMST.. BRA OM BUSSARNA KMR KANSKE?!
åh, jag ska fan bli busschaufför, å ska dom få se ett å annat..
nej, nu blir det film, sen så slänger jag inte lite bilder på gullmärtha sen får vi höras imorgon! :)

seflködlgäfd

åååååååååh, han har fått mig på sånt jävla dåligt humör.
jävla fitt cp bror, jag hatar honom.

nu är det sommarkänslor på riktigt

tågbiljetter till skåne - fixaaaaat!
bussbiljetter till sthlm - fixaaaaat!
den 6e juli dra vi upp till sthlm,
den 26e juli drar jag till skåne och kmr hem den 2a augusti, så väääärt asså, bara jag kmr härifrån!
blev stan och handlade lite, så fick med mig en del saker hem.. dock så gick biljetterna på lite mer än 500 spänn, och så laddade jag ju på mobilen med 200 spänn också, så där försvann 700 på dirren. och så införhandlade jag mig en mascara och underkläder och så fick jag en skjorta jag kan ha till jobbet, men måste dock skaffa en till känner jag.. men det ordnar sig! vet inte vad som händer under midsommar? blir väl käk och sånt på kvällen, sen på lördagen, utgång nån? aah, ni kan ju höra av er, ska slänga upp lite bilder och sen drar jag hem till pappa, så ha det bäst!




snälla, jag vill till skåne.

jag känner att jag måste komma iväg, men hur ska jag klara det ekonomiskt? känner ju att jag lär få åka dit ner själv om man säger så.. & jag är riktigt jävla trött på linköping, jag blir deprimerad över att vara kvar här, problemet är att ingen jävel förstår vad skåne betyder för mig.. haha, roligt va? att ett landskap kan betyda så mycket, men det är inte det, jag har all släkt där nere, kusiner jag inte träffat på flera år, jag har inte träffat jasmine på tre år, jag har inte träffat alex på 4-5 år? jag har inte träffat min farbror, farmor & farfar på två år.. jag har inte träffat farmor sen jag förlorade mormor, liksom, förstår ni, farmor är min riktigar farmor, den enda farföräldern jag har kvar.. jag måste åka iväg dit ner, jag måste, för jag pppppallar då inte linköping längre, måste åka iväg, om nån bara kunde bry sig det minsta, för det är just det här, i dagens tid går det inte lita på nån.. inte en enda.. okej, några få går att lita på, och jag är så jävla tacksam för att ni finns.. & nu ska jag kolla efter tågbiljetter för jag ska seriöst dit ner, jag ska.. då får jag väl helt enkelt räkna bort liseberg.. fast det kanske blir liseberg med familjen? man kan ju hoppas, eftersom då kan märtha också åka fler karuseller (y'
aja, vi hörs väl, kanske blivit på bättre humör när jag har bestämt mig för skåne till 100.. ska höra med lovisa om hon vill följa med!!

TJENAMORS HEJDÅ

sommaaaaaaar

dagens låt;

groove cutter - my shooter

dagen har varit helt okej.. åkte in till stan så jag kom dit tjugo över tolv ungefär, träffade på bea, satte hos vid fontänen och solade för att solen lyste på som fan vilket var helt underbart! hade utbildning mellan 1 och 3 som vanligt, under minirasten gick bea & jag och köpte jordgubbar vilket var mumsss! kom hem, satte mig vid datorn ett tag, gick och la mig och sov kanske en halvtimma eller 45 minuter tills jag blev väckt utav att det ringde på dörren.. dock är det snart mat & imorgon blir det att gå upp innan sju för att följa med mamma till affären och fixa tills på fredag, sen åka in till stan sen så kan jag åka hem och sova.. hihi, jag tänker sova tidigt idag för idag är jag trött som bara den. ledig fram tills måndag! sen så på tisdag börjar vi säljaaa, hehe, azum typ, eller nge, men vi hörs för nu är maten färdig, hihi.

my shooter

ska med kvart i bussen och kmr väl in till stan typ fem över, sen ska jag vänta på bea en kvart, eeeeheh..
men iaf, utbildning idag också och eventuellt imorgon också, förmodligen.. imorgon blir en lång daaaag.. och vet ni? :D
jag vill tatuera mig :D, typ nåt litet på handleden eller nåt, hihi & en del människor orkar jag bara inte med..
tjalala, jag måste stänga av datorn & se till så jag har allting med mig nu, annars missar jag bussen & det vill vi ju inte.. hihi pussss

så låt mig visa vägen, baby det är vi mot världen

lorentz & m.sakarias räddar min dag ungefär..
& igår kväll var väl helt okej, träffade på en del jag inte träffat på länge och det var faktiskt kanon.. och slutar med att jag & josefine går hem i natten.. typ 5 km eller nåt? det kändes ju imorse kan jag ju säga.. mina fötter :(
och idag ahr det vart utbildning sen 13.00 - 15.00 och imorgon har vi en del uppgifter, bara det att jag inte fattar nåt? och vi ska börja sälja det på måndag, yeah, good luck sophia.. lär få rå plugga i helgen, kanske utgång på lördag? MÄRKS VÄL..
ihih, vi hörs väl nån gång, för nu drar jag hem till pappa och han får hjälpa mig, han kanske vet nåt om pensioner & fonder och allt det där? hm, hoppas..

i will fly to the moon and back if you will be my baby

vaknade halv tolv, fick dock snabba mig på för att ta kvart över bussen till bussen där jag&bea var på utbildning till typ tjugo över två.. gick lite på stan, åkte bussen hem och nu sitter jag här & ska strax börja fixa mig för det blir utgååååång ikväll, som vanligt, men fan, det är sommar & allt ;)
ha en bra måndagkväll för jag ska ha det supeeeeeer!


alors on danse

blir ett snabbt inlägg nu.. för vid 18.00 börjar one tree hill! sitter och dunkar, alors on danse, we no speak  americano och chica bomb, hihih, & dom har börjat spela chica bomb på east fm! och idag har inte hänt ett skit, från & med i dag ska jag vända på dygnen, men hur fan ska jag lyckas med det..? imorgon blir det utbildning med sommarjobbet mellan 13.00 - 17.30, och så träffar jag bea, även hon & jag ska snacka, men nu har itne jag nåt mer att skriva, så ha det, så får vi se när vi hörs sen


pppeace


de 3 kissekatterna & fia


aneroxiastina, fettmaselma, cpmolly, kungenfia

bio nån?

nån som vill se på bio kan väl höra av sig, antingen mobilnumret eller hem till papaaaa,
hejsvejs

melissa horn, joshua radin, gavin degraw, james morrison <3


melissa horn


joshua radin


gaviiiin degraw


james morrison

jag vill ha..





den där vita, seriöst = k ä r l e k.. ge mig 600 kronor så jag kan köpa den? (a

fast sen såg jag en till blus på vila och den ska mamma köpa till mig nästa vecka, tjalalala (a

now how old are u?

tänkte bara slänga upp ett snabbt inlägg innan jag går & lägger mig..
WOW, VID ETT LIKSOM?! fattar ni hur tidigt det är?
jag lär inte kunna somna heller, & jag ska upp vid 8 sen ockå, YEYEYE, lycka till sophia kerstin linnéa nilsson!
jag får sätta på flera väckarklockor på alla ställen i mitt rum?!?! jag måste upp, det gäller min ekonomi för denna sommar ju.. OCH JAG MÅSTE HA SOMMARJOBBET, annars kmr det bara sluta som idag.. en sophia sitter och spelar sims 3 hela dagen.. fast jag har ju tvättat också, både ljus & mörk tvätt! :D
haha, aja, nattinatti och önska mig lycka till för att jag ska kunna somna..

hjälp till mig nu va?! :D

http://spreadthejoy.se/latlista/spotify:user:fialiatia:playlist:4vxbbqcvsi2fTqKPYA1DbP&referrer=dela#latlista/4vxbbqcvsi2fTqKPYA1DbP

det är svårt att beskriva nån som sitter så pass djupt..


den där låten dödar mig.. jag saknar dig så jävla mycket..

jag känner att jag måste skriva av mig, för jag klarar inte hålla det inne nåt mer, det förstör mig totalt..
& jag hoppas verkligen du läser det här, för du lär fatta att det är dig jag menar.. & om du läser det här, snälla, skriv eller nåt, visa nåt tecken.. :(
det var sommarn 2008 jag lärde känna dig, och redan då visste jag att du var speciell.. men jag trodde aldrig du skulle bli en sån stor del av mitt liv.. du kom när allting var som svårast.. och allt du sa höll mig vid liv.. om det inte hade varit för dig vet jag inte vad jag skulle tagit mig till.. min bästavän, min bror.. du betydde världen för mig.. hade aldrig någonsin litat på nån så mycket som jag litade på dig.. allting som hände runt omkring mig så fanns du alltid där, bara att jag kunde prata med dig betydde så jävla mycket för mig.. &jag vet att jag var dålig på att visa att jag fanns för dig men jag gjorde det verkligen, mer än du anar.. sen kom vintern och vi blev osams som fan.. hade ett grymt stort bråk och minns hur dåligt jag mådde.. vi blev sams och ibland hade vi såna där onödiga bråk, dagar, veckor som vi inte pratade med varandra.. men så förra sommaren så började vi skriva med varandra igen.. på nåt sätt ångrar jag inte att vi började skriva igen för du fick mig må jävla bra.. folk kunde se det, jag var verkligen lycklig, allt tack vare dig.. du gjorde mig hel, jag menar det, du gjorde mig så jävla hel.. jag vet att vi inte hade det lätt, men när vi väl inte bråkade så hade vi det bra, eller hur? min fina, underbara vän, jag saknar dig.. &nu är allting som värst, det har varit det ett tag nu.. jag har inte varit mig själv längre, vågar inte sova på nätterna längre, för då kmr bara mardrömmarna ifatt mig.. mitt förtroende för folk är på 0.. jag vågar inte lita på nån så mycket igen.. vågar inte låta nån komma så nära in på mitt liv.. det är få som vet hur mycket du egentligen betydde för mig.. jag trodde den här sommaren skulle bli bra, dels för att du inte fanns i mitt liv längre.. men se så fel man kan ha, det fick mig att bara sakna dig ännuännu mera.. jag har tappat kontrollen över mig, jag har gått vilse i mitt egna liv.. jag är trött på att ljuga för mig själv, jag behöver dig i mitt liv.. minnen från oss kmr ifatt mig, jag vet inte vad jag ska göra.. sena nätter, gråta mig igenom dom.. hur länge ska det pågå? även om vi sagt att vi ska blocka varandra, inte prata med varandra så känns det fortfarande som du håller fast mig, för du anar inte hur ont det faktiskt gör i bröstet på mig..
jag klarar mig inte utan dig, jag svär på gud, jag behöver dig..
&om jag skulle fått chansen att få ha dig som min vän igen, skulle jag inte tveka en sekund på att ta den..
för du betydde allt för mig, jag gör vad som helst, exakt vad som, bara du kmr tillbaka..
som jag skrev där uppe, om du läser det här, visa nåt tecken då, snälla.. :(

du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas till slut


"det är att leka med eld när du drar upp det här igen
för du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen"


söder ft. DMS - för alla gånger som du sa..


jag älskar låten? så underbar..
och yes, den finns även på spotify!
så sök på DMS, bättre ljud där.

fyyy satan vilken snygg bikini!



we no speak americano, eheh

nu kan man väl säga att jag ahr vaknat någorlunda, eller?
somnade kvart i fem imorse, vaknade elva för att grannjävlarna borrade.. ni kan ju gissa vem som fick dampet :)
somnade om vid kvart i tolv, vakna vid ett för att mamma drog till jobbet, kollade på beverlyhills en timma, somnad om igen och nu är jag typ vaken eller nåt? haha, jag vet inte.. men så jävla trött, och jag lär väl inte kunna somna sen i natt heller bara för det -.-', men det märker man ju..
vet inte vad som händer idag? kanske blir att tvätta kläder och sånt eftersom jag ändå inte har något att göra så får nog bli det.. ni osm vill ses kan ju höra av er :)


det känns som att världen har övergivit mig..

klockan är typ halv fyra.. lite mer.. och jag är helt slut över alla tårar jag gråtit.. jag mår lika dåligt som den 7 september.. jag har rivit upp gamla sår vilket inte är bra.. jag saknar honom.. det flesta vet nog vem jag menar och ni tänker säkert på vilken idiot jag är just nu.. men ni lärde aldrig känna honom på det sättet.. ni hade aldrig det förtroende för honom som jag hade för honom.. han var mer än bara nån, han var min bästavän, min bror.. jag kan inte hjälpa det, jag saknar honom, varje dag, varje natt.. jag må säga nåt annat, men jag vågade aldrig säga det högt, vågade aldrig inse att han fortfarande har en stor del av mitt liv.. vågade aldrig inse hur tomt mitt liv faktiskt är utan honom.. mitt liv är inte detsamma utan honom, jag kmr aldrig mer få höra hans röst.. jag kmr aldrig mer få ha honom i mitt liv.. och ärligt, det dödar mig, för när jag tänker tillbaka till förra sommaren så var allting perfekt, för jag hade honom vid mitt liv.. han betydde mer än vad ni någonsin kmr förstå.. och det tog tio minuter att skriva det här inlägget och inte har mina tårar slutat rinna.. det finns ingen mening med livet längre..
ibland undrar jag hur mitt liv skulle varit om jag aldrig träffat honom? fast jag vågar inte tänka den tanken, jag vågar inte.. han betydde helt enkelt för mycket för att ens kunna tänka så.. ibland önskar jag bara han kunde komma tillbaka.. :'(


låten.. :'(


hur fan ska jag fylla tomrummet efter dig..?
du var verkligen precis allting för mig..
det är ett stort tomrum i mitt liv..
det saknas en stor bit..
det känns som att världen har övergivit mig, för du var min värld.. :'(

i'm high off everything you do

som sagt, drog ju till josefine förut, och vi var hos henne ett tag tills vi gick till centrum för att vi var så godissugna, så jag fick en choklad utav henne.. ;d, hon nämde pizza.. så kom jag på den galna idén om att dela på en pizza, så vi drog hem till pappsen för att hämta lita pengar, hem till henne, tillbaka till affären där vi delade på en hawaii <3, dock så blev man ju rätt så mätt men det var nice, och en iskall "cola", alltså pepsi.. det funkar inte, men jag behövde nånting kallt och dricka.. :(, bea ringde även när vi satt där inne, och det blir sommarjobb trots allt!!! så på fredag så drar vi till nationernas hus för ett möte och det blir väl bra hoppas jag iaf! :D
sen drog vi hem till josefine igen.. satt där och jag berättade om teatern hon missade och vi drog ut mot vår gamla skola och knäppte massa kort och nu sitter jag här hemma.. eller ah, kom ju hem för typ två timmar sen men ändå.. och jag ska slänga upp en låt jag knarkat hela kvällen, så grym! så ni får ha det så hörs vi imorgon eller nåt ;)


leighton meester - your love's a drug

your love's a drug






videoklipppppp


och jag är verkligen jätte seriös, seriös till 100% också..


jag kan aldrig stå still.. och jag kan inte hjula..
och jag är inte seriös.. :(

i am the sinner

jag ska bara fixa mig, sen drar jag hem till josefine, så ni får ha det, hihi, onöidgt inlägg, men det skiter man väl i..



dagens låt;

addeboy vs cliff feat. eboi & adam tensta - sinner

baby, now i got the flow

hej :D
igår var det fullt upp hela dagen men det var kul! åkte med bea in till polisen, en del vet varför och jag tänker inte ta upp det här i bloggen.. efter polisen åkte jag & bea in till stan så vi drog in till netto och köpte choklad, sen blev det mc'donalds och glassssss, sen drog vi till banken och efter det åkte vid båda hem.. när jag kom hem blev det att fixa sig på dirren, hade en timma på mig ungefär, hihihi, fast jag hann ju eftersom jag hade duschat på morgonen. men iaf, drog hem till josefine där emelie&thilda också var, så vi satt hemma hos josefine och chillade ett tag, åkte sedan med bussen in till stan mot notinernas hus där det var måndagsklubben - dj battle, stod att det skulle börja nio, men började dock tio.. lite surt, men det gjorde ju ingenting eftersom det var hur kul som helst! och påvägen mot bussen, jag vet inte hur många gånger jag trodde jag skulle dö?! vi bara gick det där på stan, och så kmr det massa killar mot oss, visade sig att mathilda visste vilka dom var, & det hade ju inte jag aning om.. sen en utav dom kmr fram och bara skriker; HEJ VAD HETER DU?! så står jag där som ett jävla frågetecken och ba; sophia.. sen han ba; VILL DU HA EN KRAM?!?! man ba; eeeh..? han; VILL DU DET?!?!?!?!?!?!?
man ba; eeehm.. aa visst? HAHAHA. fy fan, när han kramade mig jag trodde jag skulle få en hjärtattack -.-'
sen iaf, gick vi mot bussen och chillade galet. men det var en azum dag så tack allihopa!
bilderna får ni kanskekanske..


OCH VEM FAN ÄRE SOM KOMMENTERAR ANONYMT?! :o

HAHHAHAHA

fy fan..
såhär kan en konversation på fb se ut mellan mig & bea..
HAHHAHHA, fy fan :D


?!?!?!

MIN BLOGG ÄR CP?!
JAG LA UPP TVÅ EXTRA INLÄGG FÖRUT, TYP DIREKT EFTER JAG SKREV DET FÖRSTA IDAG, OCH DET AHR ITNE KOMMIT UP?!?!?!
hej, min blogg har psykiska problem.

fy fan :D


BATMAN


EXTREME FLY
jag blev nästan deprimerad över att den inte var med, den är ju liksom klockren..
och låten i bakgrunden <3


WALTZER
& vi var dom enda som åkte, så ni kan ju gissa hur mycket snurrande vi hade..
så jävla klockren :D

shalalala







klockrena kvällar!

väldigt dåligt uppdaterande i min blogg ser jag..
men i torsdags blev det fullt upp och igår med så hade ingen direkt lust att blogga om man säger så? men iaf, i torsdags så åkte jag hem till bea där nellie var och vi käkade tårta och sånt, sen så fixade vi oss, och vi gick mot folkets park/gamla linköping där tivolit var, och ja, vad ska man säga? "virvelvinden" var nog faktiskt roligast, fast batman var också kul, HAHA, fast så jävla läskig, speciellt när det bara är jag & bea som åker den, haha.. så det var bara jag & bea som åkte och alla hörde att det var vi som skrek.. ska dock få videon på hur den åkte sen utav bea nån gång också, så ni får se hur den åker ;), men efter alla tre grejer vi åkte så mådde vi inte så bra efteråt, men vi får väl skylla oss själva, eller hur? HAHHAHA..
efter det drog vi oss till hotellet, och vi drack och hade kul, blev även att vi käkade ute, och det blev på steve's, deras kyckligspett + tzatsiki <3, så jävla gott. drog mot nellies pappa och hämtade dricka, drog tillbaka mot hotellet, drack lite mer och snackade, och dom söp mig full också, jag som är så jävla lätt påverkad? klunka vin och öl, jag vet inte vad, men jag som hatar vin & öl också.. men iaf, blev att vi drog till krogen, för det var 18-19 års kväll, och gratis så man bara wtf, falskt legg, roliga människor, allting var toppen!
slutade med att nellie drog hem till sig för efterfest som hon ville ha på hotellrummet och jag, frida & bea gick mot hotellet i spöregn, genomblöta var vi ju också, blev att jag somnade fyra, och vi vakna vid 8, sen halv nio blev det hotellfrukost, så jävla underbart när man är bakis<3<3<3, frukost är nog dagens godaste måltid?!
men iaf, igår början blev det lite fail, men sen löste det sig och jag tog bussen och mötte bea, sen kom vi till ollie där det blev sjungade och tårta och dans och allt möjligt, falska legg också, och ja fyyyy helt kul asså! tog bussen in till stan och det blev krogen, jag, frida, ollie & anlo ställde oss i den sega kön och det var fullt med stundeter, precis överallt, men gah, lyckad kväll blev det! pricket över i:et så blev det fyllekäk på five tastes med bea, deras kebab asså <3, och sen blev det bussen och jag slocka typ på dirren när jag kom hem :D, och jag vaknade vid typ kvart över elva och idag vet jag inte vad som händer, så ni som vill ses kan ju höra av er ;)

dresscode;




roll deep ft. jodie connor - good times




I'm gonna leave the day behind
Don't you worry
'cause I'm gonna have a real good time

We're gonna have a real good time

I'm gonna leave the world outside
Spend my money
'Cause it's gonna be a real good night

We're gonna have a real good night
Let's go late night shopping
High street bopping
Let's go West End clubbing
Champagne popping
Let's keep it rocking
Party ain't stopping
Let's keep it, keep it rocking
Party ain't stopping

9 to 5 (oh oh)
When it's over I can come alive (oh oh)
I'm in the mood to live a higher life (oh oh)
Now when the DJ drops the subli mine
I'll be satisfied

I'm gonna leave the day behind
Don't you worry
'cause I'm gonna have a real good time

We're gonna have a real good time

I'm gonna leave the world outside
Spend my money
'Cause it's gonna be a real good night

We're gonna have a real good night

your voice is all i need

det är torsdaaaaaag idag och jag har massa att göra!!! jag vet inte om jag ska packa ner avslutnigsklänningen och ha på mig den redan imorgonbitti? faaaaast ne asså.. jag drar hem imellan och fixar mig, så ni får sen klänningen imorgon ;), ihihihi, blir att jag, frida & bea drar till ollie från dansklassen där även hela dansklassen kmr vara, sen får vi se vart vi drar oss mot, något som märks liksom. men iaf, idag taggar vi!
det kmr bli helt perfekt och alltså gud, jag är fan på super humör :D
SÅ HEJDÅ VI HÖRS IMORGON ELLER PÅ LÖRDAG, HIHIHI
ha det bääääääääääääst!

fröken orré - del 2













ni får faktiskt nöja er med dom och dom är verkligen inte seriösa!
och nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, för imorgon ska jag upp, packa osv..
så ha det göttttt!

packet asså <3

JAG HAR FUCKING SOMMARLOV NU!!!!
varit på stan i stortsett sett hela dagen idag, med bea & frida, dom letade efter avslutningskläder och gick med som ett fån typ, HAHA.. nej då, men jag gjorde dom sällskap, var dock på gina ett bra tag för vi inte kunde komma överens över samma kläder.. frida & bea var emot mig, dock kom elin sen och gjorde frida & bea sällskap i det valet, så idag har tydligen alla nåt emot mig.. HEHE.. var även och köpte presenter åt helena eftersom vi inte kmr ha kvar henne som lärare nästa år, men gud vad hon älskade koppen vi köpte till henne, kul att hon blev nöjd iaf! fast dels köpte vi ju en skål med godis, på koppen och te:t så det blev niiiice, efter stan så drog jag & bea hem till henne och käkade, fixade lite saker och åkte tillbaka in till stan för att träffa frida och dra till skolan där vi skulle ha vårat uppspel för färäldrarna & vänner. och den här gången SKRATTADE DOM! och även några utav vi, men aaaah, för mycket överenergi kanske? men ah, kanonbra dag har det varit iaf!
och imorgon kmr också bli azum, först blir det att träffa bea för att vi drar till tivoli vid folkets imorgon, sen vid halv fem ungerfär så träffar vi frida & nellie och drar oss mot hotellet, så det kmr bli riktigt nice! bada pool, basta på kvällen, käka hämtmat på hotellrummet, säkert upp hela natten eller nåt, men myyyys kmr det bli iaf!
så lär väl bli nån uppdatering på fredag om jag hinner, fast bara kanske? annars hörs vi väl på lördag..
ska bara slänga in bilder från teatern sen och så hörs vi mer senare IDAG, hihi


det där är mitt, plus så ska jag seriöst skaffa 5 till, jagmåste, jagmåste, jagmåste! :(

men ah, det här inlägget är slut och snart kmr bilderna upp, HAHA
så ha det bäst ;)

sola, lady gaga & bortglömd frukost..

vi är lediga idag & har bara imorgon kvar! sen imorgon kväll har vi officiellt sommarlov.. även fast vi har avslutning på fredag och ingen ska till avslutingen, och vi är lediga på torsdag, så ni förstår vad jag menar va?
iaf, ska åka ner till stan för att sola, meeeeen det får bli sen för jag ska äta min bortglömda frukost sen ska jag kolla på beverly hills som börjar vid halv nu och sen hoppar jag in i duschen en snabbis och sen åker jag ner mot stan för att sola.. och vet ni? jag har 15 jävla myggbet.. förstår ni vilket helvete jag går igenom? sommaren har kanppast börjat heller.. jag vill inte ah somamr längre :/..

och mitt mål till skolan börjar är att se till så nån kan fixa min bloggdesign ;D

så vi hörs sen <3

i'm feeling better than fine

jag älskar livet just nu, dels för att det snart är sommarlov, det är ljust ute, att idioten är borta från mitt liv, trots att jag varit så jävla jobbig så har jag dom bästa vännerna, världens finaste kille.. och jag känner att det här sommarlovet kommer bli den bästa på länge, trots allt så är det det sista sommarlovet, så hoppas jag fan det blir bra, den som sabbar det kommer jag yxmörda, jag skojar inte..

iaf, hade teateruppvisning för 2an, och det gick väl sådär, alla vara sega, sa fel osv, men bra jobbat ändå trots att vi var helt stressiga innan osv! sista uppspelningen är på onsdag klockan 19.00 för föräldrarna och vänner så det blir nice, sen efter kan vi ju se det som att vi har loooooooov! vi är dock lediga imorgon & på torsdag, hihihi, på onsdag har vi bara historia & engelska seeeeen så har vi ingen mer engelska eller historia! det är skit nice! eller ja, inte direkt sista för mig, hihihi.. jag ska faktiskt ta igen allting i 3 an, aouch.. men det ska jag fixa!
& jag längtar faktiskt till torsdag och fredag, asså gud vad jag längtaaaaaaar!!!!!!
helt sjukt, asså gudgudgud, jag har tappat talförmågan :D

nej, nu ska jag faktiskt dra igång nån film eller fortsätta sitta här och inte göra folk piss off, hihihi
SÅ VI HÖRS, PUSS HEJ


gåshud


jag får gåshud av låten, hennes röst..
så underbart..
nu blir det bevery hills nu vid halv och vid 15.00 sen, så seee u!

mollyyyyyyyy <3


jag har världens finaste kissemisse

hahahahaha


"act like a cat.. meow, meow, meow"
HAHHAHAHAHAHAHAHAHAH

you can run, you can hide, but you can't escape my love

tänkte bara slänga upp ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig..
imorgon äre uppspel, söndagen är snart slut..
om 20 minuter så är det veckan vi alla längtat efter..
och jag lyssnar på enrique iglesias och snackar med världens underbaraste..
livet kan inte bli bättre just nu.
i love it.
god natt mina söta läsare <3

skolavslutning, bal, student osvosv..

den här veckan kommer jag nog älska..
imorgon har vi bara uppspel för tvåorna som ska kolla på våran teater..
sen på tisdag tror jag vi är lediga faktiskt..
sen på onsdag är våran sista skoldag och så har vi våran teateruppspel för föräldrarna
sen på torsdag är vi också lediga, och då blir det att spendera hela dagen med mina favorittjejer sen sover vi på pappas jobb, sen på fredagen där går vi åt varsitt håll, frida åker till hennes brors avslutning, bea kollar på hennes syrras student, nellie åker till turkiet.. jag drar hem, bara för att ingen från klassen ska till avslutningen ska inte jag det heller :D, sen på kvällen kanske det blir pitch?! får prata mer om det udner veckan, annars vet jag inte vad som händer och sker, men jag hoppaaaaaas :o

sitter även inne på facebook och kollar på alla balbilder, och guuud vad jag är avundsjuk, jag vill med dansa bal.. :(, men nästa år, då jävlar, då dansar jag bal, plus så är det studenten! och jag har tänkt på en sak, det här är mitt sista sommarlov.. sen nästa år har vi slutat skolan, blir det dags att leta jobb och allting, och om jag ska vara ärlig, det skrämmer mig faktiskt lite..
och vet ni en annan sak?! min balklänning ska vara ljusrosa, annars tänker jag inte dansa :(

kolla vad fin, drömma går ju.. heheh :(
MEN SÅN ROSA SKA JAG IAF HA, så det så!

och vi hörs imorgon faktiskt, så hejdå :)

fröken orre - fröken oré om jag får be!!!

hääääär kommer bilderna från teatern (a, förmodligen blir det väl bättre bilder nästa vecka, HOPPAS JAG..





























äntligen så har ni bilderna från pjäsen, oooooch jag vet, vi är riktigt jävla söta :)
haha!

du vet vem du är..

vår låt, eller hur?
jag älskar dig


its pouring down like rain
and no denyin it, baby
and now it's started to flame
Oh girl you got me going insane in a good way
can't get you off of my brain
ain't that a shame

if there is just one thing that i gotta do
is wrap my arms around you
and hold you close and never let you go

can I get closer?
can I get closer?
can I get closer?
closer to you

now can i wipe away your tears?
wipe away your fears?
be the man that you need me to be
can i get closer?
closer to you

now lately ive been thinking bout her
and i just dont understand
how God can make a woman so beautiful?
so perfect for one man

coz when i wake in the morning
and i think about your face
no one in this world could ever take your place
its u me, we are meant to be, baby oh

if there is just one thing that i gotta do
is wrap my arms around you
and hold you close and never let you go

can i get closer?
can i get closer?
can i get closer?
closer to you

now can i wipe away your tears?
Find More lyrics at www.sweetslyrics.com
wipe away your fears?
be the man that you need me to be
can i get closer?
closer to you

and now im thinkin to myself whats goin on?
coz its too good to be true
but then i remember there's a God up there sayin'
son, this one's for you

can i get closer? Oh, can i get close to you, baby
can i get closer?
can i get closer?
closer to you

can i wipe away your tears?
wipe away your fears?
be the man the man that you need me to be
can i get closer?
closer to you

.. you're beautiful
ohhh oh

i just wanna get close
i just wanna get close to you
i just wanna get close
i just wanna get close to you
i just wanna get close

coz when you get close, i feel somethin new

i just wanna get close
i just wanna get close to you
i just wanna get close
i just wanna get close to you

i just wanna get close
coz when we get close, i feel somethin new... i feel somethin new.

du är rätt så patetisk, vet du om det? :d

i guess payback is a bitch, och den här gången äre bara sanningen! ;)
än så länge har jäveln tur att jag inte lagt ut den där bilden..
hmmmmm, snart så! >:D

knockout

först och främst ska jag dränka min "kära"vän i typ jakobsdal eller nåt ställe där det inte finns nåt folk..
misstagmisstagmisstag -.-'
HEHE..
vi höres vaaaaaaa.

nya kläder



tjocktröja - bikbok
t-shirt - monki

blabla

slapp dag, eller ja, kan bero på att jag inte åkte till skolan hehe.. men iaf, loggade in på msn förut och blev att jag träffade jsoefine, drog hem till henne, men kom på att jag glömde mitt solkort hemma så fick gå hemåt till mig för att hämta det, tog sedan bussen till stan för att gå till squashhallen så jag kunde få sola i 20 min, sen drog vi till mc'donalds för att äta, gick sedan omkring på stan, gick mot bik bok där jag fick med mig en tjocktröja och en t-shirt hem, bilder på det kommer snart.. fast iofs, t-shirten köpte jag ju på monki, hihi.. men ja, iaf, dom hade den där alla länder marknaden ute nu också, så ni kan ju gissa hur proppfullt det är där liksom.. men aja sånt är livet.. aja, bilder kommer imorgon istället, drar hem till pappseeeeeeeeeeeen


PUSS


jag saknar dig..


14 månader och 4 dagar..
det gör så jävla ont, jag saknar dig..


om du tkr en låt är gammal efter 5 dagar, då borde du typ vara död nu?

hahah, jag tänkte på det där.. var en kille som skrev att den här sean banan - skaka rumpan låten var gammal och den är typ 5 dagar? haha, han var även 95a, så om han tycker låten är gammal, borde väl han typ vara död nu? hehehe..

men iaf, igår sååå började jag med historia, sedan var det lunch, engelska och sen var det dags inför vårat teateruppspel, och det gick faktiskt bra om jag får säga mitt tycke! sen fick vi kolla på treornas och dom var så jäkla härliga asså :D, och seriöst, fuck vad jag kmr sakna sönder dom när dom slutar skolan.. :(
men iaf, busschaufförerna här i linköping är dryga som satan..
och bilder från imorgon kmr upp sen, orkar inte lägga in dom, haha.. tar så långt tid :(

dsgöksälgdf

jag är trött, har hänt jätte mycket idag, för mycket att jag inte orkar berätta, jag berättar imorgon istället + kmr bildern från uppseplningen av teatern då också..
HEHE, nu ska jag faktiskt sova eller nåt, om jag får chansen till att göra det vill säga..
stockholm den 6e juli, skåne i sommar, sommarjobb, jag taggaaaaaaaaaar!!!

RSS 2.0